-
خورش خلال بادام
یکشنبه 27 آبانماه سال 1386 10:28
مواد لازم برای 4 نفر: گوشت گوساله:700 گرم بادام خلال شده:100 گرم پیاز:1 عدد متوسط لیمو عمانی :به مقدار دلخواه زرشک سیاه:3/1 فنخان زعفران و نمک : به میزان دلخواه رب گوجه فرنگی : 2 قاشق طرز تهیه: خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم. گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم. پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن...
-
طرز پخت غذای چینی یا چاینیز فود (Chinese Food )
شنبه 26 آبانماه سال 1386 15:26
مواد لازم نیم کیلو مرغ یا گوشت خرد شده (بهتره از فیله مرغ و گوشت استفاده کنید) 1پیاز درشت خرد شده 2 تا هویج متوسط خرد شده 2 تا فلفل دلمه قرمز و سبز (یا سه تا فلفل دلمه کوچولو به رنگهای مختلف سبز و زرد و قرمز) خرد شده 2 تا ساقه کرفس خرد شده بسته به علاقتون قارچ خرد شده سس سویا (حدودا 2 قاشق) رشته چینی یک بسته (نودل...
-
تارت توتفرنگی
شنبه 26 آبانماه سال 1386 15:24
مواد لازم : مارگارین (یا کره) 150 گرم تخم مرغ : 3 تا پودر قند : 150 گرم خامه زده : 0.6 لیتر آرد ذرت ک 1/5 قاشق غذاخوری آرد سفید : 150 گرم آب دو قاشق غذاخوری توت فرنگی 1 کیلو آبلیمو : 1 قاشق چایخوری بادام پرک شده و تست شده : 100 گرم مارگارین را با پودر قند میزنیم تا کرم روشنی بدست آید (استفاده از پودر قند به...
-
لازانیا
شنبه 26 آبانماه سال 1386 13:48
دستور پخت لازانیا دستور پخت برای حدود چهار نفر محاسبه شده ولی اگر اگر از قسمتی (مثلا هویج یا فلفل سبز) خوشتون نمیآد میتونین اون قسمت رو حذف کنید لازانیا 300 گرم گوشت گوساله : 300 گرم گوشت فیله : 300 گرم سوسیس : 200 گرم قارچ خشک : 30 گرم کره : 100 گرم ساقه کرفس ، هویج و پیاز هرکدام یک عدد برگ ریحان 10 عدد اویشن سس...
-
کیک مرغ
شنبه 26 آبانماه سال 1386 08:15
مواد لازم: مرغ پخته و خرد شده =500 گرم پیازچه =300 گرم نان تست=20 عدد سس مایونز =دو لیوان سس هزار جزیره =به میزان کافی ماست چکیده =یک لیوان طرز تهیه: قسمت سفید پیازچه را خرد می کنیم و با ماست چکیده و مرغ مخلوط می کنیم. کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم یک ردیف از نان تست می چینیم...
-
[ بدون عنوان ]
چهارشنبه 23 آبانماه سال 1386 15:49
-
توجه توجه
چهارشنبه 23 آبانماه سال 1386 15:39
آشپزباشی های عزیز سلام وقتتون بخیر در صورتی که تمایل به یادگیری غذا،دسر،شیرینی و کیک خاصی دارید کافیه فقط بخواهین ما در اینجا به شما هر آنچه از آشپزی بخواهید آموزش می دهیم
-
آشپزی در ایران
چهارشنبه 23 آبانماه سال 1386 15:32
آشپزی ایرانی، با قرنها تجربه علمی و عملی، یکی از کاملترین ترکیبات غذایی را شامل میشود. نگاهی گذرا به خورشها و آشهای ایرانی این نکته راتاییدمی کند که ایرانیان با شناختی دقیق از مواد غذایی و ترکیب آنها با یکدیگر برای غنی شدن هر چه بیشتر غذاها به بازده خوبی دست یافته بودند. ترکیب غلات، حبوبات، سبزیها و پروتئین...
-
تاریخچه آشپزی
چهارشنبه 23 آبانماه سال 1386 15:27
عمل آمادهکردن مواد غذائی برای مصرف است. این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار میرود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم ، بافت، ظاهر، و یا خواص غذایی آن است. وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد. هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و...